Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-23:00, Σάββατο 11:00-20:00, Κυριακή κλειστά

Συνάντηση Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίου Νομού Χανίων, με το βουλευτή Χανίων κ. Βασίλη Διγαλάκη

meeting

Σε συνέχεια των προσπαθειών, τόσο για τη νομιμότητα των χώρων άσκησης όσο και για την στήριξη των πληττόμενων γυμναστηρίων μας,ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Νομού Χανίων συναντήθηκε με τον πρώην υφυπουργό παιδείας και βουλευτή Χανίων κ.Βασίλη Διγαλάκη και τον ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο και στα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω COVID 19

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής εκφράστηκαν από την πλευρά του Σ.Ι.Γ.Ν.Χ όλοι οι προβληματισμοί σχετικά με τον αθέμιτο ανταγωνισμό που βάλλονται τα νόμιμα γυμναστήρια, από χώρους που παρέχουν υπηρεσίες γυμναστικής χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος, καθώς επίσης και από συναδέλφους γυμναστές ή μη οι οποίοι εκμεταλλεύονται δημοσίους χώρους άθλησης προς όφελός τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο κ. Διγαλάκης όσον αφορά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όντας σχεδόν έντεκα μήνες κλειστός με κρατική εντολή και υπολειτουργώντας για σχεδόν δυο χρόνια, καθώς η μειωμένη προσέλευση που υπάρχει στους χώρους των γυμναστηρίων, λόγω των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων ενάντια στο covid 19, μειώνει την δυναμικότητα τους.

Τέλος το Δ.Σ. του συλλόγου μας, ενημέρωσε τον κ. Διγαλάκη για τις απόψεις του, όσον αφορά το 5ο νομοσχέδιο της αθλητικής μεταρρύθμισης «Αθλητικός εθελοντισμός, Άθληση για Όλους, Πνευματικός Αθλητισμός, Ηλεκτρονικός Αθλητισμός (e-sports), Εργασιακός Αθλητισμός και λοιπές τροποποιήσεις αθλητικής νομοθεσίας» και τα πιθανά προβλήματα που μπορούν να δημιουργήσουν στο χώρο της μαζικής άθλησης , κάποιες διατάξεις του.

Ο κ. Διγαλάκης δήλωσε ότι θα βοηθήσει το Σ.Ι.Γ.Ν.Χ ,κάνοντας ότι περνάει από το χέρι του και διαβιβάζοντας τις σκέψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος στους αρμοδίους .
Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Ι.Γ.Ν.Χ έμεινε εμφανώς ικανοποιημένο από την άμεση ανταπόκριση για τη συνάντηση αυτή και την κατανόηση των θέσεων μας.
Έτσι ενισχύεται η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος μας, με σκοπό από τη μια να περιφρουρήσει τα νόμιμα επαγγελματικά δικαιώματα όσων εκπροσωπεί και από την άλλη να διασφαλίσει, ποιοτικές , υπεύθυνες και ασφαλείς υπηρεσίες για τους ασκούμενους.

Related Articles

Planet Fitness: ΣΤΑΘΜΟΙ

  • 2001 έναρξη λειτουργίας
  • 2004 επέκταση χώρων σε 930μ2
  • 2014 εισάγουμε για πρώτη φορά το spinning στην πόλη
  • 2015 συνεργασία με την εταιρία Concept
  • 2016 συνεργασία με την Polar (Polar Team Solution)

Διεύθυνση

  • Κνωσσού 42 & Γόρτυνος
  • Αγ.Ιωάννης (δεξαμενή)
  • 73 133 Χανιά - Κρήτη
  • +30 28210 46273
  • info@planetfitnesschania.gr

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία