Ατομικά

Ατομικά προγράμματα εκγύμνασης (personal training)

Βελτιώσετε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση με ασφαλή και αποτελεσματική προπόνηση υπό την καθοδήγηση ενός επιστημονικά καταρτισμένου γυμναστή (personal trainer).

H ατομική προπόνηση (personal training) είναι ένας εξειδικευμένος τρόπος άσκησης που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς στόχους σας μέσα από την άσκηση, την άσκηση, τη διατροφή και τις σωστές γνώσεις επιφέροντας τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.

Τα ατομικά προγράμματα στοχεύουν στην αύξηση της δύναμης, στην μείωση του σωματικού λίπους, στην βελτίωση της αντοχής, στην αύξηση του μυϊκού ιστού άμεσα και αποτελεσματικά.

Σημαντικό για τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης είναι ότι η διάρκεια του προγράμματος μπορεί να προσαρμοστεί στο χρόνο που μπορεί να διαθέσει ο κάθε ασκούμενος.

Να σημειώσουμε ότι η παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης των αθλούμενων ανέβηκε σε υψηλό επιστημονικό επίπεδο συνεργαζόμενη με την παγκοσμίου καταξιωμένη εταιρίας Polar, μέσο του συστήματος polar team solution και του μηχανήματος viport active.

polar team solution

Planet Fitness Γυμναστήριο στα Χανιά

 • Ωράριο:

  Δευτέρα - Παρασκευή 08:10 - 23:00
  Σάββατο 11:00 - 20:00
  Κυριακή κλειστό
 • Διεύθυνση:

  Κνωσσού 42 & Γόρτυνος
  Αγ.Ιωάννης (δεξαμενή)
  Χανιά, Κρήτη
 • Τηλέφωνο:

  2821046273
 • Email:

  manosgryllakis@yahoo.gr